​Lindsten El ApS

Varmepumper

Luft til luft-varmepumper

Leder du efter en energikilde til din bolig, der både er god for miljøet og din pengepung? Så er det værd at investere i en luft til luft-varmepumpe. Hos os fører vi et stort udvalg af luft til luft-varmepumper, og vi rådgiver gerne, så du ender med lige den varmepumpe, der passer til dine behov.

Reducer din elregning i dag

En luft til luft-varmepumpe skaber kort sagt varm luft i din bolig ved at konvertere udendørsluften til varme. En luft til luft-varmepumpe har et fleksibelt strømforbrug, hvilket gør, at de er billigere i drift – og det er derfor et glimrende alternativ til el-varme, som hurtigt kan løbe op i meget høje beløb. En luft til luft-varmepumpe er altså en god investering, som hurtigt tjener sig selv hjem igen. Som en ekstra bonus er det også en af de mest energieffektive varmeløsninger, du kan vælge.

Kontakt os og hør mere om vores udvalg af varmepumper

Vil du høre mere om vores udvalg af luft til luft-varmepumper? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette varmepumpe til dit hus eller sommerhus.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Lindsten El ApS

Kostervej 9, 4780 Stege

Klik her for rutevejledning

CVR: 42424412

Læs vores cookiedeklaration

Kontaktoplysninger

Telefon Stege: 22 55 67 65 

Telefon Præstø: 27 27 67 65​

E-mail: info@lindsten-el.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00